Robu a decis: numerele de Bulgaria, la pachet cu parcarea gratuita in Timisoara

Dom’ primar pus fiind in fata lacunelor sistemului Timpark a facut rahatul praf. Se pare ca dumnealui nu si-a pus nici o clipa problema cum vor plati strainii parcarea in oras, acestia neavind posibilitatea sa achite parcarea prin SMS (cica in roaming nu se pot trimite apeluri la numere scurte).
In loc sa recunoasca: da, Timpark are o hiba la capitolul straini, el a marsat si a zis ca de fapt oaspetilor orasului nu e de bonton sa le iei un amarit de 5 lei taxa de parcare, ca doar noi vrem sa aducem turisti gramada si sa devenim capitala culturala europeana. Ca e o minciuna se vede pe tablitele Timpark: textul in engleza cu instructiunile de parcare pentru cine e, daca strainii parcheaza gratis? Pentru timisoreni? Plus ca nici cei de la ADP nu stiau pina azi ca strainii nu vor fi amendati.
Dom’le, ar trebui sa zicem ca omul asta nu e prost fiindca e profesor unuveristar, dar cred ca aerul tare de la inaltimea scaunului de primar i-a intunecat judecata. Pai in primul rind turistii cei multi vin cu avionul sau autocarul. Cu masina vin afaceristii in principal, iar astia au bani de parcare. In al doilea rind, la orice ora in orasul asta sint mult mai multi tigani cu numere de Franta, Belgia, Germania, sau smecherasi cu numere de Bulgaria decit turisti. Asadar celor care au eludat taxele de mediu, de inmatriculare, asigurarile, impozitele locale si asa mai departe, vii acum si le mai faci cadou si parcarea gratuita in Timisoara? Adica pe noi cei corecti care am dat mii de lei pe impozite, inmatriculari, vami, etc ne iei de fraieri: noi putem plati, iar desteptii cu numere straine, nu!
Domnule Primar iti spun un lucru: stiu ca ti-e rusine cu parul tau alb, ca de aia il vopsesti, dar ar trebui sa-ti fie rusine de mine, anonimul timisorean de care iti bati joc in mod repetat!

This entry was posted in Discutii generale. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>