Prima zi de scoala

Astazi am plecat dis-de-dimineata la un client. Deodata cu mine au plecat si parintii sa-si duca odraslele la prima zi de scoala. Mi-au trebuit 7 minute sa ies de pe strada pe bulevard. Pe primul semafor l-am prins de doua ori. De al doilea am scapat rapid dar la podul de la Baile Neptun am pierdut minim 5 minute. De la fintina cu clabuci (aia din sensul giratoriu de la Pestalozzi) a fost liber pina am ajuns la Daliei cu Eroilor. Si de acolo s-a stat. 12 minute mi-au trebuit sa ajung la coltul cu strada Cluj. Per total aproape trei sferturi de ora pentru un drum de 4 kilometri.

Astazi s-a anuntat ca deschiderea macar a unui sens de circulatie in zona Termal se amina pentru 1 noiembrie. Apoi, din cauza araturilor de toamna probabil se va amina pentru 1 decembrie, care, nu-i asa? – e sarbatoare nationala. Apoi 1 ianuarie, care e sarbatoare mondiala si uite-asa vine 1 februarie. Dar in februarie e ger, asa ca mai bine o lasam pe martie….

Pe copilul meu il voi duce pe jos la scoala. Deja ma bucur (un pic sadic) gindindu-ma ca scap de nervii zgindariti de timpul pierdut aiurea in trafic.

 

 

This entry was posted in Ieftin ca mersul pe jos. Bookmark the permalink.

One Response to Prima zi de scoala

  1. dana says:

    Va merge singur! Pana la coltul strazii nu-i asa mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>