Monedele din cutia de ceai

Cre’ca cine ma cunoaste stie ca ma pricep la monede. Insusi numele blogului are legatura cu ¬†colectionatul monedelor, adresa mea de mail, la fel. Inchis in casa cu gripa asta, ca sa scap dracului odata de ea fiindca n-am nici un chef s-o duc la export saptamina viitoare, tare as fi facut niste poze cu cutiile de ceai, dar ce sa pozezi in casa? Florile? Frigiderul?

Nah!

Am incercat ieri citeva poze cu diverse chestii la indemina, n-am fost prea multumit. Azi mai aveam ¬†7 bucatele de hirtie foto taiate la masura, si citeva monede ratacite pe birou. De ce nu? Le-am scos pe balcon la soare, le-am sprijinit de perete si am pus cutia de ceai in fata lor. Tre sa recunosc insa ca dupa ce s-au uscat, cind le-am pozat cu Oly digitalu’ mi s-au parut putin albastre (in realitate sint negre), asa ca nu le-am “retusat” sa fie alb-negru in PhotoImpact, ci le-am lasat cum su iesit din inversarea albastrului, adica sepia.

Mie imi plac monedele si ruginite, deci parerea mea subiectiva nu se pune.

Au iesit faine?

 

This entry was posted in Discutii generale. Bookmark the permalink.

4 Responses to Monedele din cutia de ceai

 1. DUHUL says:

  Nu-s profesionist in ale pozatului, desi am un Nikon D60 luat cu intentia de a aprofunda subiectul, dar mi se par teribil de neclare..

 2. dojo says:

  Pai gandeste-te ca-s facute cu o cutie, care, in loc de obiectiv, are o gaura. Deci cam greu cu claritatea oricum. Io zic ca-s misto de tot so nu m-a platit numisferu’ sa zic asta :D

 3. vasil says:

  .. mie imi plac..

 4. Sv says:

  Si prima mea impresie a fost: baiii unde naiba e claritatea, apoi la a doua privire ai putea zice ca sunt chiar facute acum 100 de ani. Ideea cu monedele se potriveste perfect :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>